Subscrib

Log In

Spanx Shape My Day Girl Shorts XS-XL sort

Spanx Shape My Day Girl Shorts XS-XL sort

Shaping-trusse fra Spanx med et shaping niveau på <b>Super</b> i shortsform. Specielt designet til at sidde komfortabelt hele dagen og hver dag, med sømløs tajlebånd og kanter som ikke skære i huden. De korte ben gør den perfekt til at have under kort tøj som nederdele og kjoler. Spanx er det ledende mærke af shapewear og tilbyder tre shaping niveauer: Medium, Super og Super Duper. MEDIUM (Smoothing) glatter din figur ud og tilbyder kropsnært og slankende tøj med skøn komfort. SUPER (Shape) giver dig en trimmet look hver dag, ved at glatte maven og forme din krop til en fin timeglasfigur. SUPER DUPER (Sculpt) forvandler din krop med omhyggeligt beregnede problemområder og ekstra kompression zoner. Passer perfekt og slanker max!
Shaping-trusse fra Spanx med et shaping niveau på Super i shortsform. Specielt designet til at sidde komfortabelt hele dagen og hver dag, med sømløs tajlebånd og kanter som ikke skære i huden. De korte ben gør den perfekt til at have under kort tøj som nederdele og kjoler. Spanx er det ledende mærke af shapewear og tilbyder tre shaping niveauer: Medium, Super og Super Duper. MEDIUM (Smoothing) glatter din figur ud og tilbyder kropsnært og slankende tøj med skøn komfort. SUPER (Shape) giver dig en trimmet look hver dag, ved at glatte maven og forme din krop til en fin timeglasfigur. SUPER DUPER (Sculpt) forvandler din krop med omhyggeligt beregnede problemområder og ekstra kompression zoner. Passer perfekt og slanker max!

Tummy Tucker Pro - High Waisted Body Shaper Shorts for Women Tummy Control Thigh Slimming Technology<

Shapewear for Women - Shaping Bodysuits, Shorts & More

A groundbreaking collection, Invisible Shaping is the upgrade your base layers need. Now with single-layer Printed Power® shaping technology,

Invisible Shaping Girlshort

Women High Waisted Body Shaper Shorts Tummy Control Plus Size Shapewear Waist Trainer Shorts Anti-Slip Knickers

Spanx shapewear, leggings og undertøj

SPANX® Thinstincts® 2.0 Girl Shorts

Spanx Shape My Day Girl Shorts XS-XL sort

SPANX® Thinstincts® 2.0 Mid Thigh Shorts

Women High Waisted Body Shaper Shorts Tummy Control Plus Size Shapewear Waist Trainer Shorts Anti-Slip Knickers

Invisible Shaping Girlshort – Spanx

Shapewear i alle modeller og mærker